Zakelijke boodschappen

Boodschappenonline is de zakelijke en particuliere boodschappenservice van Nederland.


U bestelt uw boodschappen gemakkelijk online en wij leveren ze zonder bezorgkosten tot in de keuken. Gemakkelijk boodschappen bestellen tegen de laagste prijs.


Boodschappen voor kinderopvang

U wilt dat de aandacht van uw pedagogische medewerkers uitgaat naar de opvang van de kinderen. Met de bezorgservice van Boodschappenonline doen wij de boodschappen voor uw locaties.


Uw leidsters kunnen de producten eenvoudig in onze webwinkel bestellen uit een eigen boodschappenlijst, aan de hand van uw voedingsbeleid. Onze vaste bezorgers brengen vervolgens de boodschappen zonder bezorgkosten op al uw kinderdagverblijf-, buitenschoolse opvang- en peuterspeelzaal locaties.


Meer over boodschappen voor kinderopvang


Boodschappen voor zorginstellingen

Als zorginstelling gaat uw zorg uit naar het begeleiden van de cliënten. Samen koken en eten zorgt niet alleen voor een gevulde maag, maar schept ook een band tussen de bewoners en de woonbegeleiders.


Met de boodschappenservice van Boodschappenonline bezorgen wij de ingrediënten voor een gezonde en lekkere maaltijd zelfs op alle kleinschalige woonlocaties en ontzorgen wij uw zorgmedewerkers. Gemakkelijk en dat alles zonder bezorgkosten!


Meer over boodschappen voor zorginstellingen


Boodschappen voor bedrijven

Met de boodschappendienst van Boodschappenonline hoeft u uw medewerkers niet meer naar de supermarkt te sturen onder werktijd. Bestel eenvoudig de artikelen voor de lunch, de koffie- & theepauze of de vrijdagmiddagborrel online en wij bezorgen uw boodschappen op uw bedrijf of kantoor tot in de keuken en zonder bezorgkosten.

Zakelijk boodschappen doen


Meer over boodschappen voor bedrijven